TOIMIVAT YRITYKSET

Haluamme auttaa yritystoiminnan kaikissa vaiheissa, jotta yritystoimintasi jatkuvuus turvataan. Tarjoamme apua myös silloin, kuin yritystoiminnan skaala muuttuu tai tarvitset muuten apua päästä eteenpäin. Maksuttomat ja luottamukselliset palvelumme sisältävät muun muassa seuraavat toimenpiteet.

Henkilöstö

Osaava henkilöstö on yrityksen kasvun kulmakivi. Saat meiltä suoraa asiantuntija-apua rekrytointeihin ja työvoiman koulutusratkaisuihin ja teemme myös tiivistä yhteistyö TE -toimiston kanssa. Yhdessä voitte tutkia mitkä vaihtoehdot teille sopii parhaiten.

Rahoitus ja investointi

Tutkimme kanssasi eri rahoitus-, lainoitus- ja tukivaihtoehtoa ja investoinnille, kasvulle ja tuotekehitykselle.

Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset

Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset ovat aina monimutkaisia toimenpiteitä, jotka kannattaa valmistella huolellisesti.

Vienti

Tuemme yrityksiä vientitoimenpiteissä ja autamme eteenpäin, jotta voit löytää juuri oikeat partnerit. Teemme vahvaa yhteistyötä BusinessOulun kanssa koko arktisen alueen viennin edistämiseksi.

Yrityksen lopettaminen

Joskus eteenpäin meneminen tarkoittaa myös sitä, että yritystoiminta tulee lakkauttaa. Saat apua vaadittavissa toimenpiteissä ja suunnitelman siitä, miten yritystoiminnan lopettamiseen liittyvät velvoitteet tulee hoitaa.

Yrityssaneeraus ja velkaneuvonta

Aina kaikki ei mene putkeen hyvästä yrityksestä ja ideasta huolimatta. Velkaneuvontaan kannattaa ottaa yhteyttä mielummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Autamme sinua eteenpäin myös kinkkisissä tilanteissa.YHTEYSTIEDOT

YRITYSTEN PERUSTAMINEN, KASVUYRITYKSET
Ilkka Pirttikoski
p. 0440 199 598
ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com