LIITY EDELLÄKÄVIJÖIDEN JOUKKOON

Me Iissä ymmärrämme, että yrityksen uudelleen sijoittuminen tai laajentuminen on yrittäjälle suuri päätös. Tästä syystä haluamme tarjota sijoittuville yrityksille palveluja sutjakkaasti yhden luukun periaatteella.


Ii on osa Oulun suuraluetta ja suuri Ii on pinta-alaltaankin. Meiltä löytyy erinomainen tonttitarjonta ja räätälöimme tontit juuri yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.


Pienenä kuntana Ii on päätöksenteossa nopea ja joustava. Yritysmyönteinen paikallishallinto on helposti tavoitettavissa - istu alas ja nauti kuppi kahvia kunnanjohtajan kanssa.


Iissä on hyvä elää ja kunta on kuntalaisia varten. Lapsille ja nuorille tarjotaan reilusti enemmän kuin laki vaatii ja Iissä on tehty päätös säilyttää kyläkoulut – koko perheellä on puitteet hyvän elämän kasvuun.

TONTIT JA TILAT
VARAA PAIKKASI NYT!

Monipuolisesti räätälöitävät yritystilat

Räätälöimme tontit sinun tarpeittesi mukaan. Asemakaava-alueella käytössäsi on nopeat valokuituyhteydet ja kunnallistekninen valmius.

Juuri nyt kehitämme erityisesti E4 -tien välittömässä läheisyydessä sijaitsevaa Pentinkankaan aluetta. Varaa nyt paikkasi ja varmista parhaat mahdolliset asiakasvirrat ja näkyvyys nelostielle.

PENTINKANKAAN YRITYSALUE

Pentinkankaan alueelle kaavoitetaan rohkeasti uutta ja alue tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia tilaa vievän erityiskaupan sijoittuminen alueelle. Alueen rajaava nelostien liikennevirta on n. 5 000 000 autoa vuodessa. Alueella on kaupan ja palveluiden lisäksi rakennusteollisuuden, konepaja- ja puuteollisuuden, energiantuotannon, kumi- ja muoviteollisuuden, pakkausteollisuuden sekä hienomekaniikan ja metallialan yrityksiä, näiden alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita.

Koko alueen pinta-ala on noin 80 ha ja kaupan ja palveluiden tonteille kaavoitetaan rakennusoikeutta 15 000 m2 alueen eteläosasta nelostien välittömästä läheisyydestä. Alueen maapohja on helposti rakennettavaa ja pitävää hiekkaa ja hiekkamoreenia.

MICROPOLIKSEN TOIMISTO- JA PUHDASTILAT

Iilaakso Oy tarjoaa vuokrattavaksi toimisto- ja puhdastiloja. Moderni ja kilpailukykyinen toimintaympäristö kevyttä tuotantoa harjoittaville yrityksille, yhteisöille ja palveluyrityksille. Kooltaan toimistotilat ovat alkaen 11 m2. Toimistojen vuokrahintaan kuuluu yleissiivouksen lisäksi sähkö, lämpö ja vesi sekä kulsunvalvonta ja yleisvartiointi.

Micropolisen kiinteistöstä löytyy vuokralle ISO luokka 5 -ertifioitua puhdastilaa yhteensä n. 220 m2.

KUIVANIEMEN BIOTALOUSALUE

Ihanteellinen sijainti Kemissä ja pohjoisessa käynnistyvien biotalouden investointien vaikutusalueella valtakunta ydinväylän varrella lähellä Pohjois-Ruotsin markkinoita. Kuivaniemellä on valmiit suunnitelmat bioenergialaitoksen ja -terminaalin rakentamiselle. Alue on ihanteellisesti saavutettavissa sekä Oulun, että Kemin kansainvälisten lentokenttien ja satamien kautta.

Alueella on vielä vapaata tonttitilaa ja energiatalouden muutoksessa alueella on käytössä osaava työvoimaa.

RAKENNAMME PUOLESTASI

Iin kunnan omistamalla kiinteistöyhtiö Iilaakso Oy:llä on myös valmius rakennuttaa puolestasi. Voit itse keskittyä ydin liiketoiminnan kehittämäiseen ja suunnata investoinnit liiketoimintaa kehittäviin ja edistäviin hankintoihin.


Rakennuttamiskohteet evaluoidaan jokainen erikseen. Tarjoamme mahdollisuuden asettua juuri teille sopiviin tiloihin vuokralle ja mahdollisuuden lunastusoptioon.

SIJOITTUMISPALVELUT

Sijoittumissuunnitelma – Yhden luukun periaatteella keräämme juuri sinun yrityksesi tarvitsemat asiantuntijat, verkostot ja tarpeet saman pöydän ympärille ja räätälöimme juuri teille sopivan sijoittumissuunnitelman.

Rahoitusneuvonta - Autamme löytämään juuri sinun yrityksellesi parhaat lainoitus ja rahoitusmahdollisuudet.

Verkostot– Kauttamme löytyy yhteydet Iin ja Oulun suuralueen yritysekosysteemiin ja alihankkijoihin ja TKI -organisaatioihin. Olemme myös verrattoman verkottuneita kansallisesti ja kansainvälisesti.

Henkilöstö – Osaava henkilöstö on yrityksen kasvun kulmakivi. Saat meiltä suoraa asiantuntija-apua rekrytointeihin ja työvoiman koulutusratkaisuihin.
Apua arkeen – Iissä on hyvä elää ja kunta on kuntalaisia varten. Iissä koko perheellä on puitteet hyvä elämän kasvuun, jossa meri ja merenrantatontit lisäävät. Lapsille ja nuorille tarjotaan reilusti enemmän kuin laki vaatii. Pidämme huolta myös siitä, että sijoittuminen on pehmeää koko perheelle. Merenrantatontit, lähipalvelut sekä tapahtumien ja kulttuurin virta vahvistavat elinvoimaa Iissä.

VIHREÄÄ KASVUA

Tarjoamme Iissä kaikki mahdollisuudet ja loistavan alustan kestävän kehityksen eteenpäin viemiseen omassa liiketoiminnassa. Energia- ja ympäristöasiantuntijamme auttavat yritysten omien tavoitteiden tavoittamista resurssiviisaudessa, ilmastotyössä ja sivuvirtojen hyödyntämisessä.

Ii on Suomen paras päästövähentäjä ja ilmastotavoitteessaan 30 vuotta EU:ta edellä. Iistä esimerkiksi löytyy Suomen eniten sähköautojen latauspisteitä suhteessa väestöön. Ii on myös energiaylijämäinen kunta, jossa kaikki tuotettu energia on uusiutuvaa. Euroopan komission toimesta Ii on myös palkittu Euroopan parhaasta ilmastotyöstä. Ja tästä se vasta alkaa.

Tämän lisäksi Ii on nimetty Pohjoismaiden ministeriön toimesta pohjoismaiden ilmastotyön parhaimmistoon ja Pohjoismaiden pääministerien aloitteesta nimetty Nodregionin Sustainable cities -julkaisuun, joka on toteutettu Pohjoismaiden pääministerien aloitteesta.

YHTEYSTIEDOT

HannaAntti
SIJOITTUMISPALVELUT
Hanna Lahti
p. 040 130 6143
hanna.lahti@micropolis.fi
YRITYSTONTIT JA TOIMITILAT
Antti Tuomaala
p. 040 672 1389
antti.tuomaala@iilaakso.fi