Monipuolisia palveluita yrityksille

Iiläisiä yrityksiä kasvussa palvelee kehitysyhtiö Micropolis Oy. Autamme teitä niin aina maksutta kasvussa, henkilöstön osaamisen kehittämisessä ja investointi- ja rahoitustukineuvonnassa. Kauttamme löydätte myös oikeat asiantuntijat viennin ja kansainvälistymisen tueksi.

Sijoitu Iihin

Iissä yhdistyy pienen kunnan ketterä päätöksenteko ja Oulun suuralueen edut. Pienenä kuntana Ii on päätöksenteossa nopea ja joustava, yritysmyönteinen paikallishallinto on helposti tavoitettavissa. Lue lisää: ii.fi/business

Mietitkö yrityksen perustamista?

Yritysasiamies auttaa maksutta yrityksen aloittamisvaiheessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Palveluihin kuuluvat mm. perustamisneuvonta, kannattavuuslaskelmat, liiketoimintasuunnitelmat ja rahoituksessa, kuten startti- ja tukirahahakemuksissa auttaminen. Apunanne yritysasiamies Ilkka Pirttikoski, p. 044 019 9598, ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com, lue lisää: ii.fi/business/yrittajaksi

Tarvitsetko kokous-, toimisto- tai teollisuustilaa?

Iilaakso Oy vuokraa monipuolisia toimisto-, kokous- ja koulutustiloja Micropoliksessa sekä teollisuus-, tuotanto- ja puhdastiloja Iissä. Iilaakso on kunnan omistama kiinteistöyhtiö.

Etsitkö iiläisiä yrityksiä?

ii.fi/yrityshaku palvelusta löytyvät noin 200 iiläisen yrityksen tiedot. Tietojen ylläpidosta huolehtivat yritykset itse. Palvelu on maksuton.

Yrittäjien edunvalvontajärjestöt Iissä ovat Iin yrittäjät ry ja Kuivaniemen yrittäjät ry.

Tarvitsetko tukea rekrytointiin?

IiRekry -verkkopalvelu tarjoaa maksuttomia palveluja alueen työnantajille. Palvelusta saa tietoa mm. kunnan työllistämispalveluista, palkkatuista sekä avoimista työpaikoista.

Valtakunnallisia palveluita

Yritystulkki sisältää oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat omatoimiseen yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää laajan lomakkeiston ja sopimuspohjat yrityksen arjen tilanteisiin.

Kemin Digipoliksen ylläpitämä Partnerbook.fi kokoaa ja julkaisee metsäteollisuuden (biojalostamot, biotuotteet, saha- ja levyteollisuus, puutuotteet), massa-, paperi- ja kartonkiteollisuuden sekä kaivos- tai kaivannaisteollisuuden yrityksiä kiinnostavia tarjouspyyntöjä.