Vuokraa kimppa-auto käyttöösi

Vuokraa sähköauto käyttöösi.
Kunnan henkilöstön täyssähköautoja (2kpl) voi vuokrata yksityismenoihin kuten esimerkiksi asiointi- ja harrastusmatkoihin, iltaisin ja viikonloppuisin. Kokeilun ideana on hyödyntää auton käyttämättömiä aikoja.

Autot sijaitsevat Iin kunnantalon yläpihalla, osoitteessa Jokisuuntie 2.

Vuokrahinnat ovat voimassa 24.6.2021 alkaen:

  • Arki-iltaisin klo 16 lähtien ja viikonloppuisin 6 € / tunti
  • Koko viikonloppu 100 € (perjantai klo 18 - sunnuntai klo 23.59)
  • La tai su koko päivä (klo 06-23.59) 60 €

Vuokrahinta sisältää alkulataussähkön, joka vastaa max noin 220 ajokilometriä. Autoa voi ladata omakustanteisesti maksullisissa latauspisteissä, katso sijainnit esimerkiksi: https://latauskartta.fi/ 

Huomioithan, että lataaminen usein vaatii ennakkoon palveluun rekisteröitymisen riippuen palvelutarjoajasta. 

Asiakaspalvelu PlanBil

Planbil on suomalainen yhteiskäyttöalusta, josta voit vuokrata auton käyttöösi, tunneiksi, päiväksi tai viikonlopuksi. 

info [at] planbil.com
p.050 5817 987
verkkosivut: planbil.fi
Vuokravaraukset ja maksut aina verkkosivuston kautta: app.planbil.com

Varauskalenteri ja auton vuokraus

Auton varauskalenteri, maksu ja ovien avaaminen/sulkeminen tapahtuu PlanBilin verkkosivustolla osoitteessa: app.planbil.com
Vinkki! Lisää verkkosivu muistiin puhelimesi Koti-valikkoon, niin löydät sen aina helposti puhelimesi ruudulta.

1) Rekisteröidy palveluun: Täytä tietosi verkkosivuilla, saat sähköpostiisi linkin PlanBilitä. Klikkaa linkki auki, luo salasana palvelun käyttöä varten ja tallenna.

2) Lisää palvelussa kuva ajokortistasi: Ota valokuvat ajokortistasi molemmin puolin ja liitä palveluun. Hyväksymme ajo-oikeutesi PlanBilissä ja pääset varaamaan ajon. Tiedot tarkistetaan arkisin klo 9-17 keskimäärin 30 min kuluessa rekisteröitymisestä.

3) Valitse auto: Valitse auton kalenterista aloitusaika ja lopetusaika, sininen auto (EPT-186) ja vihreä auto (EPT-203). Varaus tulee näkyviin etusivullesi app.planbil.com

4) Auton ovet ja latausjohdon irrottaminen: Et tarvitse auton avaimia, ovet avataan ja lukitus tehdään verkkosovelluksen kautta ”AVAA” ja ”SULJE” painikkeista. Irroita latauskaapeli autosta ja jätä kaapeli roikkumaan lataustelineeseen. Auto käynnistyy auton sisältä START/STOP-painikkeesta.

5) Varaus tulee aina päättää ajon jälkeen: Ajon päättymisen jälkeen varmista, että auto on jälkeesi siistissä kunnossa, eikä tavaroitasi jäänyt autoon. Sen jälkeen päätä varauksesi verkkosovelluksen “Lopeta varaus”-painikkeesta. Huomioi, että varauksen päättämisen jälkeen et enää pääse autoon sisälle ennen kuin olet tehnyt uuden varauksen.

Auto palautetaan ajon päättyessä kunnantalon pihalle, josta se on noudettu. Auto kiinnitetään latausjohtoon.