Sosiaali- ja terveyspalvelut

Iin kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestää Oulunkaaren kuntayhtymä.

Vaihde p. 08 5875 6100, arkisin kello 8.00 - 16.00.

Ajanvaraus sosiaali- ja terveyspalveluihin

Iin ajanvaraus p. 08 5875 6500, avoinna ma-to kello 8-16 ja pe kello 8-15. Kiireelliset asiat kello 8-16 (pe kello 8-15). Kiireettömät asiat kello 13-15. Käyntiosoite: Asematie 169, 91100  Ii

Virka-ajan ulkopuolella, lääkäripäivystyksestä vastaa Oulun seudun yhteispäivystys
p. 08 315 2655 (Ii, Pudasjärvi, Utajärvi ja Vaala)

Ajanvaraus verkossa
Soittamisen sijasta voit asioida myös verkossa. Jätä ajanvarauspyyntö, sinuun otetaan yhteyttä terveysasemalta viimeistään seuraavana arkipäivänä joko Omahoitopalvelun kautta tai puhelimitse.

Pääset palveluun myös klikkaamalla alla olevaa kuvaketta tai linkistä: oulunkaari.com/ajanvaraus24h

Omahoito

on kuntalaisten henkilökohtainen terveyssivusto ja palvelu verkossa, jonka kautta voit kätevästi kysyä neuvoa ja varata aikoja mm. laboratorioon, suuhygienistille sekä tarkastella laboratoriotuloksia ja lähettää sähköisen lääkereseptin uudistamispyynnön.

 

Asiakaspalautetta Oulunkaarelle?

Voit lähettää palautetta verkkolomakkeen kautta (Iin palvelualue). Huomioithan, että viesti ei sisällä henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita, tietoja varallisuudesta tai terveydentilasta. Jos haluat, että palautteeseesi vastataan, täytä myös oma nimesi sekä joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Nimettöminä lähetetyt palautteet käsitellään palvelujen kehittämiseksi, mutta niihin ei vastata.

Oulunkaaren henkilöstön yhteystiedot: oulunkaari.com/yhteystiedot