Lähellä.fi infotilaisuudet järjestötoimijoille

Alkaa

Päättyy

Mikä ihmeen Lähellä.fi?

Etsitkö harrastuksia tai tekemistä vapaa-ajallesi? Kiinnostaisiko liikkuminen? On monia keinoja käyttää vapaa-aikansa, järjestöjen parissa se sujuu vaivatta ja matalalla kynnyksellä.
Tarvitsetko tukea? Etsitkö apua tai ohjausta? Elämässä tulee eteen tilanteita, joissa voit tarvita apua tai omat voimavarat eivät riitä. Järjestöistä löydät vertaistukea, keskusteluapua ja neuvontaa tarpeesi mukaan. Yksin ei tarvitse jäädä.

Haluatko auttaa, osallistua ja vaikuttaa juuri sinulle sopivalla tavalla? Kiinnostaisiko olla osa merkityksellistä ja vaikuttavaa toimintaa? Vapaaehtoisena voit toimia itsellesi tärkeiden asioiden puolesta ja osallistua sinulle sopivalla tavalla omien taitojesi ja aikasi puitteissa. Vapaaehtoistoiminnasta löydät tekemistä, opit uutta, tutustut ihmisiin ja paljon muuta.
Nämä kaikki tulet löytämään uudesta Lähellä.fi verkkopalvelusta. Lähellä.fi on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla löydät läheltäsi merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen.
Järjestö, tule mukaan!

Lähellä.fi-palvelu tarjoaa helpon ja maksuttoman kanavan yleishyödyllisen toiminnan esittelyyn ja viestintään. Mukaan voivat rekisteröityä hyvinvointia edistävät yhdistykset, yhteisöt ja aktiiviset kansalaistoimijat. Myös kunnat ja seurakunnat voivat rekisteröityä toimijoiksi.

Monet kunnat tulevat hyödyntämään Lähellä.fi palvelua järjestötoiminnasta viestimisessä kuntalaisille. Pohjois-Pohjanmaalla järjestöjen ja seurakuntien toiminnot on tarkoituksena tuoda myös hyvinvointialueen rakentuvalle palvelutarjottimelle Lähellä.fi-palvelun avulla. Järjestöjen ja seurakuntien kannattaakin ottaa pikimmiten Lähellä.fi-palvelun käyttöönsä ja ilmoittaa palvelussa omaa asukkaille ja kohderyhmälle suunnattua yleishyödyllistä toimintaansa.

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry ja Vapaaehtoistoiminnan Vares-verkosto järjestää syksyn aikana useita Lähellä.fi infoja järjestötoimijoille. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan!

Et ole yksin, me olemme lähelläsi.

Koulutukset järjestöille

Kohderyhmä

Koulutus

Tapahtumapaikka

Teams

Tapahtumapaikan osoite

Teams

Järjestäjä

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Yhteyshenkilön nimi

Ilmoituksen jättäjä hyvinvointikoordinaattori Riitta Räinä

Yhteyshenkilön yhteystieto

riitta.raina@ii.fi

Tapahtumat

Su 02.10 - Ke 12.10.2022
Su 02.10.2022 • 15:00
Ti 04.10.2022 • 09:30
Ti 04.10.2022 • 13:00
Ke 05.10.2022 • 09:30
Ke 05.10.2022 • 13:00
To 06.10.2022 • 16:00
Su 09.10.2022 • 14:00