Sijoitu Iihin

Meillä on kysyntää palveluille ja tilaa uusille yrityksille.

Ii on osa Oulun 250 000 asukkaan talous- ja työssäkäyntialuetta. Läpi kulkevan valtatie 4:n (E-75) liikennemäärä Iin kohdalla on noin 12 500 autoa vuorokaudessa. Asukkaita Iissä on noin 10 000 ja yrityksiä noin 500. Työpaikkoja on noin 2 500.
 
Rakennusteollisuuden sekä konepaja- ja puuteollisuuden rinnalla Iissä toimii ympäristöteknologian, energiantuotannon, kumi- ja muoviteollisuuden, pakkausteollisuuden sekä hienomekaniikan ja metallialan yrityksiä, näiden alihankkijoita sekä lukuisa määrä palveluyrityksiä. 
 

Huippu sijainti

Hyödynnä nelostien viisi miljoonaa potentiaalista asiakaskontaktia vuodessa. Valokuituyhteys kattaa koko teollisuusalueen.


Vain uusiutuvaa energiaa

Iissä kaikki käy vihreällä energialla ja energiaa tuotetaan kymmenkertaisesti kulutukseen verrattuna. 


Osaava työvoima

Teollisuuden ja palveluiden osaajat ovat käytössänne. Euroopan toiseksi suurin sisäkampus sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä.


Yrityksesi on meille tärkeä

Me palvelemme sinua henkilökohtaisesti. 


Kaikki Iin vapaat yritystontit on esitelty karttapalvelussa

Vapaana on yhteensä 32 yritystonttia Pentinkankaalla, kuntakeskustassa ja Kuivaniemen Asemakylällä sekä kolme liiketonttia kuntakeskustassa.

Mobiililaitteilla käännä näyttö vaaka-asentoon. Karttanäkymää voi muokata vasemman valikon avulla ja taustaksi voi vaihtaa ilmakuvan. Tonttikuvaketta klikkaamalla aukeaa tonttia koskevat lisätiedot ja tontin varauslomake. 

Avaa kartta täysikokoisena selaimeen


Ota yhteyttä!

"Esittelemme yritystontteja paikan päällä”


 

NOORA HUOTARI
yrityskehittäjä, Micropolis Oy  
p. 040 683 0541  
noora.huotari [at] micropolis.fi

Helena Illikainen.
 

HELENA ILLIKAINEN
elinvoimajohtaja, Iin kunta
toimitusjohtaja, Micropolis Oy
p. 040 620 5881
helena.illikainen [at] ii.fi


Pentinkangas on keskeinen pysähdyspaikka ja palvelukeskittymä valtatien 4:n varressa Oulun ja Kemin välissä.

Pentinkangas sijaitsee näkyvällä paikalla Nelostien varrella. Etäisyys Iin keskustaan noin kolme kilometriä ja Oulun keskusta sijaitsee noin 33 kilometrin etäisyydellä.

Pentinkankaan kohdalla kulkee keskimäärin 12 500 ajoneuvoa vuorokaudessa tarjoten alueen toimijoille yli viisi miljoonaa potentiaalista asiakaskontaktia vuodessa.
Alueella sijaitsevat nykyisellään mm. Micropoliksen yrityskeskittymä (toimisto- ja kevyt tuotantotilat), Kärkkäisen kauppakeskus, sekä useita huoltoasemia ja ravintola- ja erikoisliikkeitä. Alueella on valokuituyhteys. Nelostien ja Sorosentien risteykseen valmistui liikennevalot vuonna 2019. Alueella hyvät liiketoimintamahdollisuudet esimerkiksi rautakaupan, huonekalu- tai autokaupan aloille sekä teollisuusalan yrityksille.

Pentinkankaan tonttien myyntihinta on 6€ /m2 tai vaihtoehtoisesti vuosivuokra on 5% myyntihinnasta (ensimmäiset 3 vuotta).

Katso vapaat yritystontit Pentinkangas (pdf)

Lataa Pentinkankaan tonttikartat:

Piisilta-Ohjelmistotie (koko A3, pdf)

Yrittäjäntie-Rakentajantie (koko A3, pdf)

Rakennamme tai vuokraamme yrityksellenne sopivat tilat Iihin.

Niille yrityksille, jotka eivät halua sijoittaa omaa pääomaansa rakentamiseen, on vaihtoehtona vuokrata tilat kunnan omistamalta kiinteistöyhtiö Iilaakso Oy:ltä. Iilaakson verkkosivuilta löytyvällä investointilaskurilla voi laskea toimitilan vuokratason ennakkoon ja lunastaa tilat myöhemmin omaksi. Maksettu vuokra huomioidaan lunastushinnassa.

Sovitaan aika katselmukseen.

Antti Tuomaala 
toimitusjohtaja
Iilaakso Oy 
p.040 672 1389 
antti.tuomaala [at] iilaakso.fi

iilaakso.fi

Iilaakso Oy on rakennuttanut Iihin noin kymmenen tuotantolaitosta.

Yksi tuotantolaitoksista on V.A.V. Groupin tehdas, jossa työskennellään tiivisteratkaisujen, raaka-aineiden ja asennustekniikan parissa. 

”Teemme tuotantotiloja yrityksen toimialasta tai koosta riippumatta. Katsomme yhdessä asiakkaan kanssa, minkälaiset tarpeet hänellä on ja minkälaista apua he tarvitsisivat”, Antti Tuomaala kertoo.


Lue lisää Kalevasta