Toiveidesi koti Alarannalta?

Alarannan asuinalue ilmakuva.
Alarannan asuinalue on lapsiperheiden suosiossa. Vapaana on muutamia tontteja Honkalantiellä ja Pihlajantiellä. Alaranta sijaitsee Iijoen etelärannalla, Iin keskustaajaman on matkaa noin 1,5 kilometria.

Alarannan alueen tonttien myyntihinnat ovat 8 € / m2. Tonttien koot ovat 1 260 m2 - 1 556 m2. Vaihtoehtoisesti vuosivuokra on 5 % myyntihinnasta kolmen vuoden ajan, sen jälkeen 6 %.

Lähipalvelut

  • Hyvät liikenneyhteydet: pyörätieverkosto, yhteys 4-tielle Ouluun ja Kemiin, Oulun joukkoliikenteen linjareitti nro 28 Ii Alaranta- Linnanmaa- Oulu - Oys.
  • Uusi Alarannan alakoulu valmistui lokakuussa 2020. 
  • Vaihtometsäntien lähiliikunta-, leikkipaikka- ja luistelualue
  • Rantakestilän venesatamasta on yhteys merelle ja saariin, Rantakestilän nuotiopaikka, talvella latuyhteys merelle, kelkkailureitti

Varaa, vuokraa tai osta tontti omaksi

Katso Iin vapaat omakotitontit karttapalvelusta.

Tontit ovat varattavissa puhelimitse toimistosihteeri Paula Tolonen p. 050 310 6859 tai sähköpostilla: tekniset [at] ii.fi sekä karttapalvelun varauslomakkeella verkossa (tonttikortin yhteydessä). Tonttikartassa näkyy myös yleiset ulkoliikunta- ja leikkipaikat sekä lähiluontokohteet. 

Uusi Alarannan alakoulu valmistui lokakuussa 2020

Koulun rakentamisessa on huomioitu vahvasti Iin kunnan ympäristötavoitteet. Myös Joutsenmerkki asettaa rakennukselle erilaisia vaatimuksia mm. talotekniikkaan, energiankäyttöön ja rakennusmateriaaleihin liittyen.

(Kuva: luoarkkitehdit.fi/projektit/iin-alarannan-koulu)

Ladattavat aineistot: