Ateria- ja puhtauspalvelut

Mahdollistamme päivittäin noin 3000 kuntalaisen arjen sujumisen.

Ateriapalvelut

Ateriapalvelujen tehtävänä on tuottaa asiakasryhmilleen lapsille, nuorille ja aikuisille turvallisia, monipuolisia ja laadukkaita ateriakokonaisuuksia. Ruokalistat suunnitellaan suositusten mukaan, täyttämään eri-ikäisten ruokailijoiden ravinnon tarpeet sekä tuottamaan mielihyvää ja elämyksiä. Suunnittelussa huomioidaan ruoan myönteinen vaikutus asiakkaidemme terveyteen ja hyvinvointiin ja ruoka-aineiden valinnassa huomioidaan paikallisuus ja kestävän kehitys. Iin ateriapalvelujen ateriat ovat sydänmerkkiaterioita. Ruokalistojemme suunnittelun perustana on ruokasuositukset.

Katso

Erityisruokavalioannoksia on mahdollisuus saada joko terveydellisistä tai vakaumuksellisista syistä. Erityisruokavalioilmoituksen tulee perustua lääkärin, sairaanhoitajan tai ravitsemusterapeutin lausuntoon. Ilmoitus ja lausunto toimitetaan ruokailupaikan keittiöhenkilökunnalle.

Kokoustila Merta
Osoite: Suvantolantie 3 (keskuskeittiön yhteydessä). 

Kokoustila Mertaa voi varata/vuokrata yhdistysten, yritysten ja muihin pienimuotoisiin tilaisuuksiin Outlook-varauskalenterin kautta tai kunnan asiointipisteestä p.050 310 3458. Kokoustilassa on asiakaspaikkoja 30 henkilölle. Tilassa on iso seinänäyttö (AV-laitteet), fläppitaulu ja pääsy nettiin.

Voit varata halutessasi erillistilauksella kokoustarjoilut Merta-keittiöltä. Kokoustarjoilu varaukset numerosta 040 4863408 tai 050 395 0508.

Mertan kokoustilan vuokraus on mahdollista ma - pe klo 8:00 - 20:00, hinta 20€/h. Muut erillistilaukset muina aikoina erikseen sovittaessa.

Ylijäämäruuan myynti
Kunnan ylijäämäruokaa voi ostaa seuraavista paikoista:

  • Valtarin koulu (Koulutie 2, ei koulujen loma-aikoina)
  • Haminan koulu (Kirkkotie 5, ei koulujen loma-aikoina)
  • Kuivaniemen koulu (Opintie 30, ei koulujen loma-aikoina)

Ruokalippuja voi ostaa kunnan Iisi-areenalta sen aukioloaikoina hintaan 4€. Maksuvälineenä käy vain pankki/luottokortti. 

Keittiötilojen vuokraus
Myös ulkopuolisilla on mahdollisuus vuokrata keittiötiloja käyttöönsä korvausta vastaan. Lisätietoja antaa ateriapalveluesimies Anitta Laurila p. 050 395 0508, anitta.laurila [at] ii.fi

Puhtauspalvelut

Puhdistuspalvelujen ensisijainen tarkoitus on huolehtia siivouksellisin keinoin kiinteistöjen kunnossapidosta ja vastata asiakkaiden työympäristön viihtyvyydestä. Siivouksessa kiinnitetään huomioita energian, veden ja pesuaineiden käyttöön. Siivouksessa käytetään ympäristöystävällisiä tuotteita ja vettä säästäviä toimintatapoja ja pyrimme lisäämään robotiikkaa palvelujemme tuottamisessa. Kouluilla olemme siirtyneet vuoropäiväsiivoukseen toimintojen kehittämisen myötä.

 

Yhteystiedot

Ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö
Anne Hautamäki
p. 050 911 0508, anne.hautamaki [at] ii.fi (anne[dot]hautamaki[at]ii[dot]fi)

Palveluesimies Anitta Laurila, 
p. 050 395 0508, anitta.laurila [at] ii.fi (anitta[dot]laurila[at]ii[dot]fi)

Palveluesimies Anneli Pelkonen,
p. 050 395 0362, anneli.pelkonen [at] ii.fi (anneli[dot]pelkonen[at]ii[dot]fi)