Tikkasenharjuun avattu talvimaastopyöräilyreitti, myös Aurinkoladun vieressä kävely/maastopyöräilyreitti

Tikkasenharjun alueelle on tehty maastopyöräily/kävelyreitti. Reitti menee paikoin Tasamaanladun kanssa samaa. Reitillä kävelijät ja pyöräilijät kulkevat ladun vastakkaista reunaa. Reitille on tulossa  opasteita. Lähtöpaikaksi voi valita esimerkiksi pesäpallokentän tai Tikkamäen parkkipaikan, alla karttakuva reitistöstä. Reitti on suunniteltu yhteistyössä Iisun suunnistajien kanssa.

Myös Aurinkoladun rinnalle Rantakestilästä Aallonmurtajalle on ajettu reitti kävelyä ja maastopyöräilyä varten. Aurinkolatua pitkin pääsee hiihtämällä Aallonmurtajalle ja Patakarin lintutornille (luistelubaana ja latu). Autolla saapuvat voivat pysäköidä Rantakestilässä punatiilisen rakennuksen eteen. 

Turvallisesti luonnon jäällä liikkumisen edellytys on, että kulkee vain merkittyä reittiä, huomioi sään merkityksen jään kestävyyteen sekä varustautuu oikein vaatetuksella.

Iin liikuntapalvelut ja kunnossapidosta vastaava kunnan kiinteistö- ja ympäristöteknisetpalvelut tiedottavat talvireittien kunnosta: facebook.com/iinliikunta