IiKalenteri tapahtumat

Kalenteri on Iissä tapahtuvien tai kunnan järjestämien tilaisuuksien tiedottamiseen. Iissä toimivat yhdistykset, seurat ja yritykset voivat ilmoittaa maksutta kalenterissa järjestämistään avoimista tapahtumista.

Ilmoita tapahtumasta lomakkeen kautta.

Täytäthän huolellisesti kaikki lomakkeessa pyydetyt kohdat. Pitkäkestoiset näyttelyt ja kurssit näytetään kalenterissa ensimmäiset 2 viikkoa.

Lisätiedot IiKalenterin ylläpitäjiltä:
heini.perttula [at] ii.fi, p. 050 3950 498 tai johanna.pakanen [at] ii.fi, p. 040 1627 773.

Tapahtumat

Alkaa

Su 25.2. klo 16 Iin kirkko. Jeesus, ilo elämäni- virsilaulutilaisuus. Tule laulamaan yhdessä. Mukana esilauluryhmä. Hartauspuhe Pekka Soronen. Vapaa pääsy, kahvitarjoilu!

Iin kirkko

Alkaa

500€/ MP
500€ pr 50
2x 100€
5x 50€

Alkaa

Perinneporinoissa muistellaan Kuivaniemen alueella toimineita kauppoja, kauppiaita ja kaupantekoon liittyviä tarinoita. Samalla Kuivaniemen kotiseutuyhdistys kerää tulevaa näyttelyä varten valokuvia kaupoista. Jos sinulla siis on kuvia, ota ne mukaasi!

mustavalkoinen kuva vanhasta kaupasta

Alkaa

Tervetuloa kahvittelemaan ja jakamaan tarinoitasi Iijoen uitosta Nätteporin auditorioon! Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Perinneporinat

Alkaa

Kaikille avoin satutuokio on suunnattu 2-6-vuotiaille, mutta tottakai myös muut hauskoista, jännittävistä, mukaansatempaavista ja kutkuttavista tarinoista pitävät ovat tervetulleita mukaan!

Satuhahmoja ja satutuokion tiedot

Alkaa

Juhlassa kuorolaulua, tarjolla mm. hernekeittoa,
lopuksi tanssia

Alkaa

Sytykkeen seuraava työpaja järjestetään Jakkukylässä 28.2. Maaliskuun 12. päivä on vuorossa Oijärvi ja 21.3. pidetään kylien yhteinen työpaja Yli-Olhavassa. Tervetuloa mukaan!

Sytyke-hankkeen työpajojen aikataulut

Alkaa

Vuoden ensimmäisen lukupiirin teemana on nobelistin kirjoittama dekkari. Kirjana on puolalaisen, vuonna 2018 Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittaneen Olga Tokarczukin kirja Aja aurasi vainajain luitten yli.

Lukupiirin tiedot, kirjan kansikuva

Alkaa

Avaamme laadukkaan Grilli-Ravintola-viihdekeskuksen anniskeluoikeuksineen. Tervetuloa mukaan tutustumaan uudistettuun legendaariseen paikkaan. Ruoka-annoksen ostajalle virvoitusjuoma kaupanpäälle.
Kahvitarjoilu.
Ilmojen salliessa ulkoterassi käytössä.