IiKalenteri tapahtumat

Kalenteri on Iissä tapahtuvien tai kunnan järjestämien tilaisuuksien tiedottamiseen. Iissä toimivat yhdistykset, seurat ja yritykset voivat ilmoittaa maksutta kalenterissa järjestämistään avoimista tapahtumista.

Ilmoita tapahtumasta lomakkeen kautta.

Täytäthän huolellisesti kaikki lomakkeessa pyydetyt kohdat. Pitkäkestoiset näyttelyt ja kurssit näytetään kalenterissa ensimmäiset 2 viikkoa.

Lisätiedot IiKalenterin ylläpitäjiltä:
heini.perttula [at] ii.fi, p. 050 3950 498 tai johanna.pakanen [at] ii.fi, p. 040 1627 773.

Tapahtumat

Alkaa

Kansainvälinen naamioteatterityöpaja Iissä huipentuu esitykseen Iin Lähde! -puistossa elokuussa.

Mammutti-teatteriesitys Iin Lähde! -puistossa 13.-14.8.2022

Alkaa

Kansainvälinen naamioteatterityöpaja Iissä huipentuu esitykseen Iin Lähde! -puistossa elokuussa.

Mammutti-teatteriesitys Iin Lähde! -puistossa 13.-14.8.2022

Alkaa

Laulukonsertti: Reijo Alatalo ja Markku Koskela . Ohjelmassa pääosin suomalaisia klassikkoteoksia. Säestää Eija Savolainen. Ohjelmamaksu ukrainan pakolaisten hyväksi. Sydämellisesti tervetuloa!

Alkaa

Muista hyvinvointisi kiertue Iin kirjastolla.

Tapahtumassa mukana Oulun seudun omaishoitajat ry ja Oulun seudun muistiyhdistys. Tarjolla tietoa mm. muistiasioista, omaishoidosta, hyvinvoinnista ja aivoterveydestä.
Tervetuloa!

Muista hyvinvointisi kiertue

Alkaa

Kirjailija Anni Kytömäki kulkee kotiseudullaan Hämeenkyrössä harjuilla, soilla ja sammalmetsissä, kuuntelee tuulta ja etsii polkuja tarinoihin, jotka saattoivat olla totta.

Alkaa

Kirjailija Anni Kytömäki saapuu kertomaan tuotannostaan ja elämästään kirjailijana. Kytömäen tuorein teos on kirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittanut romaani Margarita (Gummerus 2020), suuri tarina metsistä ja pienistä ihmisistä jälleenrakennusajan myllerryksissä.

Alkaa

Yhteislaulua pappilan kauniissa miljöössä. Lopuksi kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Alkaa

Kirjailija, akateemikko Hannu Mäkelän pitkä kirjailijaura alkoi vuonna 1965, mistä lähtien hän on julkaissut kaikkiaan lähes kaksisataa teosta, joihin kuuluu niin romaaneja, muistelmia, runokirjoja, lastenkirjoja, näytelmiä ja kuunnelmia kuin toimitettuja kirjallisuuskokoelmiakin

Alkaa

Kovasin Tuulivoima Oy järjestää keskustelutilaisuuden Kovasinkankaan tuulivoimahankkeesta perjantaina 19.8.2022 klo 18 Micropoliksella (Piisilta 1, Ii, päärakennus).

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille hankkeesta kiinnostuneille, tervetuloa osallistumaan!

Alkaa

Esiintymään saapuu Pohjankartanon Mandoliiniorkesteri Oulusta.